Sinoopereissa järjestetään säännöllisesti askarteluiltoja. Olen osallistunut pari kertaa Lahden Sinooperin Tilda-iltaan. Siellä on ollut esillä mallityö, joka illan aikana työstetään. Pöydät notkuvat tarvikkeita ja toiset herkkuja; karkkeja, keksejä, juotavaa. Siellä sitten illan aikana saa valmistaa itselleen työn ja nauttia muiden samanhenkisten seurasta. Kun tarvikkeet loppuvat tai haluat jotain muuta kuin esilläolevaa, niin ystävälliset myyjä-tädit availevat hyllystä uusia pakkauksia. Hinta pyöreät 0 euroa.

Sain ilmoittauduttua taas mukaan. Ensi viikon keskiviikkona mennään Esikon ja äitini kanssa ihmettelemään Tilda-skräppäilyä. En malta odottaa.

Innostuneena tästä, kaivoimme eilen Esikon kanssa omat scrap-albumimme esille ja työstettiin molemmat pari uutta aukeamaa. En ole kovin sinut omista taidoistani suhteessa siihen miltä haluaisin sivujen näyttävän, joten en niitä ainakaan nyt esittele. Mukavaa kuitenkin oli. Taidetaan tänään jatkaa, kun Pikku-Ukko saadaan unille!

Kuvassa Esikon tekemä Tilda-sydän noin vuoden takaata Tilda-illasta(?). Kova oli nykertäminen ja ompelu (käsin), mutta valmista tuli.

1240121101_img-d41d8cd98f00b204e9800998e