1240483145_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt on sitten läpikäyty kolmas Tilda-ilta. Järjestelyt olivat ontuvammat kuin aikaisempina kertoina, mutta kivaahan tuolla oli. Pöytäpaikkoja oli vain muutamalle hassulle, joten perustettiin lattialle oma leirimme. Etualalla oma kirjani, johon kokoan sitä 2008-albumia. Tuollaiset säätelyt voin unohtaa heti tuon kirjasen jälkeen, sillä meille muuttaa BIA huomenna...

Tällä kertaa ei ollut varsinaista mallityötä eikä ohjeistustakaan, vaan isot pinot papereita ja muuta sälää ja käsky käydä hommiin. Vanhaan tapaan Sinooperi-tätsyt availivat lisää pakkauksia tasaiseen tahtiin ja pitivät huolta, ettei materiaalit loppuneet keltään kesken. Pääasiassa väki teki yksittäisiä 12x12-kokoisisa sivuja, albumeihin, seinälle, johonkin? Monet innostuivat tekemään kortteja ja niistä tulikin upeita.

Itseä miellytti kovasti, kun ruusujen ja pastillien rinnalle oli tullut mustaa ja harmaatakin. Rakastan Tildan maailmaa, kirjat ovat ihanaa selailtavaa ja kaikki niin kaunista ja hempeää, mutta silti: liika on liikaa ja ei meille ainakaan esille. Jos huvimajasta huvimaja joskus tulee, niin sen voisin kuvitella sisustavani ja somistavani täysin Tilda-henkeen, sinne se sopisi.