Valmiiksi jo mukavaa vappua vierailleni, joita tuntuu olevan kivanlaisesti. Tilastoja kurkin välillä ja huomaan, että liikehdintää on joinain päivinä kovastikin. Hauska seurata millaisilla hakusanoilla tänne on päädytty. Yksi huvittavimmista oli "turha sisustus" :-O. Lukeeko blogissa jossakin kohdin niin ja mitä ihminen on etsinyt, kun niin on googleen sanaillut?

Näin vaikka vapun kunniaksi olisi kiva, jos jaksaisit kirjoittaa edes sanan kommentteihin tällä kertaa. Olisi niin kiva tietää ketä täällä oikein käy.

Tätä toivoo kovasti,

kioto <3

tippaleipa_tyyppi.jpg

**********************************************************

Meillä oli tänä vuonna varhennettu vappu. Käytiin jo torilla ja pallokaupoilla ja herkuttelemassa, sillä kohta täytyy lähteä talleille. Hevoset ei juhli vappua. Joku poni kyllä saa tänään kyytiinsä Pepin. Toivottavasti meidän Pitkätossu muistaa ratsastaa niillä polleilla eikä kannella niitä ;-)

1241103527_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241103549_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uudestaan Ihanaa Vappua kaikille! Muistakaa heittää kaikenmaailman laihikset ja kuurit jorpakkoon. Vappuun kuuluu herkuttelu: munkkeja ja simaa nyt ainakin! Nam! Niistä sitten juttua huomenissa varmaan :-)

Kiitos ja kumarrus kaikille itsensäpaljastajille! Jaksaa kirjoitella niin paljon paremmin, kun tajuaa, että joku käy vieraisillakin. Tilastot on vaan tilastoja...