Selailimme Esikon kanssa vanhoja matkakuvia ja ajattelin laittaa niistä osan tänne näytille. Tässä potpuri meille tärkeistä kuvista. Kuva ei välttämättä ole kuvana täydellinen, mutta meille nappiotos.

PARIISI

Esikko otti tämän kuvan ollessaan 4-vuotias. Hän pyysi meitä menemään mahdollisimman ala, jotta Eiffelkin mahtuu kuvaan :-)

Kevärauringon säteitä pyydystelemässä

Disneylandin stuntshow. Näitä on pari nähty Disneyn puistoissa ja ovat kyllä niin upeita. On vauhtia, hauskuutta, paukkuja, tulta, huimaa osaamista. Tämän näytöksen teemana oli Riemukupla ja kuvassa sitä takaa-ajavat autot. Disneyn puistot ovat muutenkin mahtavia paikkoja. Meidän perhe ei niin kovin perusta huvipuistolaitteista, mutta näissä on niin paljon muutakin. Suurin matkaunelmamme on tällä hetkellä reissu kahden tai kolmen vuoden päästä Orlandoon, jossa käymme ainakin Disneyworldissa. Itse olin ennen sen kokemista aika skeptinen, että voiko sellainen tarjota jotakin ihmiselle, joka ei siis varsinaisesti tykkää huvipuistohurvittelussa. Todistetuksi tuli, että voi ja nyt pitää seuraavalla kerralla saada lapsetkin mukaan. Odottelemme vain, että pikku-ukko kasvaa sen ikäiseksi, että hän jaksaa jotenkin lennot ja pärjää muutenkin matkalla kanssamme. Esikko oli 4-vuotiaana sen ikäinen, pikku-ukko ehkä 5-vuotiaana.

Lomalla kuuluu vähän hemmotella itseään ja tilata aamiainen huoneeseen. Tässä jonkun Disneyn hotellin huonepalvelun taidonnäyte.

 

BARCELONA

Gaudin suunnittelema Guell-puisto jäi meille jokaiselle mieleen kauneudellaan.

Kauppahallin tunnelmia

MONTSERRATIN LUOSTARIVUORI

Kaunis paikka, jota suosittelen kaikille Barcelonaan suuntaaville. Yksiraiteisella kiivetään korkeuksiin. Näköalat ovat upeat, niinkuin itse vuoretkin.

SALOUN RANTAKAUPUNKI

Ei Espanjaa ilman kunnon rantaelämää

No, näitä olisi vielä kymmeniä, mutta eiköhän tämä nytkin ole jo liian pitkä. Näiden jälkeen kauhea matkakuume vaivaa.. :-)