Meillä on sairasteltu oikein olan takaa. Noro-virusta, flunssaa, korvatulehdusta. Nyt aletaan olla jo voiton puolella, joten arki taas jatkukoon ja blogi päivittyköön.

Yllä on kuva kankaista, koska ajattelin täälläkin huhuilla löytyisikö joltain kaapin perukoilta myytäväksi/ lahjoitettavaksi beige-valkoista tilkkua (noin 20x20) pikku-ukon päiväpeittoon. Kuvan kankaista ollaan lähdössä liiikkelle ja vähän vaihtelua olisi kiva saada ruudutukseen. Ihmeen vähän olen löytänyt kahdesta lähimmästä kangaskaupasta ja luottonettimyyjältäni. Vain pari palaa noiden lisäksi.

Kiitos ja kumarrus jo etukäteen, jos haluat auttaa.


Lontoo. Siellähän oltiin tuossa vuoden vaihteen jälkeen. Kamera on edelleen reissullansa, mutta fiiliksiä siltä reissulta tulossa piakkoin.

Tällä hetkellä suunnitellaan kotimaan reissuja. Esikon kanssa pikkuvelivapaata aikaa kylpylässä ja kesällä Suomi-tourneeta koko perheen kesken. Esikko haluaisi viedä pikku-ukon Muumimaailmaan. Itse vähän vierastan jostain syystä tuota kohdetta, mutta saattaa olla, että hän voittaa ja sinne mennään. Samalla voisi yöpyä Naantalissa. Lyhyen vierailun perusteella kaunis kaupunki. Listalla on myös maatilamajoitusta ja Yyteriä. Parisuhdetta saatetaan hoidella tänä kesänä Fiskarsissa ja Hangossa. Saas nähdä.

Voisinkin tuoda näytille myös vanhoja reissukuvia. Tuosta Naantalista tuli nimittäin mieleen Väiskin seikkailusaari, joka oli aika huippupaikka. Jos niistä kuvista olisi iloa jonkun muun matkasuunnitteluissa.

... niin ja kotikuvia oli pyydetty. Palailen niihin, kun kamera kotiutuu.

SMAK kaikille!