Kuten tiedätte, meillä tykätään legoista. Meillä tykätään myös Disneyn ja Pixarin animaatioista. Mies on osittain työnsä, osittain kieron mielensä takia hurahtanut em. firmojen leffoihin ja ylipäätään kaikkeen mikä liittyy animointiin.

Kun Disney ja Lego sanoivat kättäpäivää ja sopivat, että nyt lyödään hynttyyt yhteen ja valmistetaan Toy stories- ja Cars-legoja, alkoi meidän perheessä kova odotus. Osittain se päättyi tänään, kun käytiin noukkimassa paikallisesta jättimarketista kärryyn koko sarja legoja. Jäi muutama pieni poikalapsi kieli pitkällä katsomaan kärryjemme perään, kun kaahasimme pois leluosastolta. En yhtään ihmettele, jos olemme ensimmäinen suomalainen talous, josta löytyy tämä koko sarja. Itseasiassa näiden piti ilmestyä kauppojen hyllyille vasta huomenna.

Juu, jos on selvää, että minä en kasva koskaan aikuiseksi niin samaa kaliiberia ollaan koko perhe.

 

p.s. (meinasin muuten hyvitykseksi ostaa puuttuvat 11 turkoosia KoKo-jälkkärikippoa meille samalla, niinkuin mullekin jotain, mutta kauppaan jäi. Oli nyt jo turhan kallis lasku. Kyllä mä ne vielä ostan. ..)

p.p.s. Pikku-Ukko on aika onnellinen. Buzz Lightyear on hänen suuri Idolinsa. Paketeissa tuli niin monta ukkelia mukana, että hänkin sai ihan omat Buzzin ja Woodyn.