... ja niin koitti kevät lastenhuoneeseenkin...

 

 

 

 

Meikkipöytä siirtyi omistukseemme talon mukana. Se on kuulunut aiemmin mieheni äidinäidille. Pinkin jakkaran sijalle haettiin olkkarista valkoinen. Hyllyt ovat Ikean Billyjä. Nyt niihin laitettiin lasiovet ja lasien taakse tapettia.

 

 

 

 

Esikolle joskus vuosia sitten ostettu lamppu sopiikin yhtäkkiä paremmin kuin hyvin huoneeseen. Enää ollaan jalkalamppua vaille.

 

 

 

 

Persikkapurkki+ skräppäilypapereita= kynät esille sävy sävyyn

 

 

Itse olen supertyytyväinen siihen, että sain kaiken riemunkirjavan romun ovien taakse piiloon. En tiedä mitä tavaralle tapahtui, mutta kaikki ennen Lack-hyllyllä ja Billyissa ollut mahtui tuonne uusin ovien taakse, vaikka aiemmin hyllyt pursuilivat ja hyllyjen päälläkin oli tavaraa. Periaatteessa en heittänyt mitään pois, koko huoneesta lähti vain vajaa muovikassillinen roskaa ulos.

Huone on sisustettu hyvin eri tyylisesti kuin muut huoneet kodissamme. Kaipasin kauniita, vaaleita blogeja kuukausia seuranneena jotain vastaavaa meillekin. Ilman väriä meillä ei pysy yksikään huone, siksi tännekin valikoitui (tytön toiveesta) sinistä ja vihreää. Tunnelma on kuitenkin vaalea ja valoisa, sopivan romanttinenkin pienen tytön huoneeksi.

Taidan siirtää huoneeseen vielä valkoisen peltitynnyrin pehmoleluille ja ruokailutilastamme viirinauhan. Värit passaisivat tosi hyvin tuonne. Helmer-lipastoihinkin pitäisi nimetä laatikon sisällöt etiketteihin. Täytyy katsoa joku kiva vanhahtava kirjoituskonefontti.

Olen siis tyytyväinen, tosi tyytyväinen. Toivottavasti huoneen omistajakin on. Pian se selviää. Mitäs sinä pidät?