Kylläpä tuntuu niin ihanalle tämä neljän päivän pysähdys. Vaikkei elämä nyt niin kovin hektistä ole ollut viime aikoina, niin hidastusta on kaivattu. Tänään nautiskellaan, ollaan ja löllötellään. Esikkolla on kaveri kylässä ja uudet treffit illalle sovittuna. Pikku-Ukon kanssa mennään hyppelemään lätäköihin.

Huomenna treffataan isääni ja mummuani. Jälkimmäinen on alkanut mennä huonoon kuntoon. 89 ja puoi vuotta turboelämää, sitten roima muutos.

Sunnuntai taas vietetään keskenämme. Nämä oman perheen päivät on niin ihania ja tärkeitä. Epäilisin, että askartelemme, pelailemme ja katsomme kovalevyn tyhjäksi.

Maanantaiksi olemme kutsuneet tuvan täyteen väkeä. Aamupäivä hillitöntä kokkailua ja loppupäivä vieraiden parissa. Osuisikohan se pääsiäisyllärien metsästys myös sunnuntaille? Maltankohan odottaa? Ehkä jo tänään, huomenna...?

Alla kuva haaveestani. Ostan, en osta, ostan, en osta...

 

 

Arvonnasta on kulunut 2,5 viikkoa eikä voittaja ole ottanut yhteyttä. Jos ei huomiseen iltaan mennessäkään kuulu mitään, arvon uudestaan. Pikana. Joka tapauksessa paketti lähtee eteenpäin heti, kun posti aukeaa.