Otin yhtä proggista varten jokunen viikko sitten ison pinon kuvia meiltä. Kuvat on räpsitty kiireessä, vähän vaan potkittiin isompia sotkuja kuvien ulkopuolelle. Taitaa siellä joku pyykkitelinekin vilahtaa, elämää. Ajattelin, että täällä käy jokunen, jotka aina pyytävät lisää kuvia meiltä, joten tässä niitä olisi. Iso osa paikoista varmaan ollutkin täällä jo jonain muina kuvina.

 

Ensin Pikku-Ukon huonetta Tintti-hengessä.

 

 

Olohuone.

Meillä on talon rappaus menossa ja kyllä näyttää kivalle, kun ei enää ikkunoista näy punatiilitalo niinkuin ennen. Hyllyn päällä odottelee se Esikon taulupohja. Nykyään siinä on jo pohjaväri, ollaan edistytty :-).

 

 

 

Sohvilta katsellen näyttää tällaiselle.

 

ja tällaiselle

 

 

Eteinen tai oikeastaan tuulikaappi,

 

 

josta pääsee mun lempparihuoneeseen, tämän talon helmeen, ulkovaatteille tarkoitettuun vaatehuoneeseen. Humps vaan liukuovi eteen ja kaikki kengät ja takit ja kypärät ja muut on silmien ulottumattomissa, mutta kuitenkin tilavasti säilytettävissä. Kuvat on vähän huonot, mutta tuolla verhon takana on aikuisten takit ja melkein kaikki asusteet. Seinällä roikkuu lasten useimmin käyttämät ulkovaatteet. Kahdella seinällä on kenkähyllyjä lattiasta kattoon.

 

 

Keittiö, josta saan aina otettua pimeitä kuvia

 

 

 

 

Pezzit ennen seinälle menoa. Pikku-Ukko on selvästi käynyt järjestelemässä alariviä.

 

Kodinhoitohuoneesta

 

 

ja hallista olohuoneeseen päin. Kaikki on yhtä ja samaa tilaa makuuhuoneita lukuunottamatta.

 

 

Kiva, kun kävit kylässä!