Eilen illalla saamattoman päivän viimeisinä minuutteina päätin, että tänään olen aikaansaava. Tänään teen kaikkea mitä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten.

 


Tänään pyörii pesukone, tänään siivoan, sisustan, suunnittelen, toteutan, mietin, järjestän, pakkaan, lähetän...

Aamulla heräsinkin virkeänä tyttäreni sängystä (kyllä) ja ryhdyin hommiin.

 

 

Aamupala on ihan yliarvostettu, joten suoraan lounaan kimppuun. Jääkaapissa on seissyt jo liian pitkään parsakaalin kantoja, jotka aina jäävät jäljelle parsakaalta keitettäessä. Muutama muukin vihannes työpöydälle ja keiton tekoon.


Onneksi minulla on mukana loistava apuri.

 

 

Uusi Magissokin on päässyt paikoilleen. Tiskirätti omaa tuotantoa viime joululta. Lahjapaperin painannan lisäksi innostuimme leikkimään tiskirättitehdasta.

Huomatkaa kuinka tehokas olin. Sotkutkin on jo siivottu pois.

 

 

Lääke suuhun ja puolen tunnin odotus. Pian pääsee syömään...

(eikös olekin hurmaava lääkerasia, löytyi äidin kätköistä. Olen varmaan esitellytkin sen jo monta kertaa, mutta se nyt vaan on niin hurmaava)

 

 

... ja kyllä se hyvältä maistuikin. Oivariinia astetta liikaa päälle niin maistuu vielä paremmalle. Ai soppa, niin, se me jo syötiin. Leipä ehti vielä kuvaankin. Tällä kertaa leivottiin pellillinen ruisleseleipää. Ruokaseurana City ja Jonsu.

 


Vielä vilaus eilisen alelöytöihin. Gina Tricot, Esprit, Nanso, s.Oliver ja jotain muuta.

 

 

Mitäs sitä seuraavaksi?

Verhojen vaihto (= ryöstä verhot tytön huoneesta, laita ne omaan makuuhuoneeseen ja katso kauanko menee ennenkuin tyttö palatessaan huomaa jotain hävinneen huoneestaan)

Taulujen tekoa.

Kynsien lakkaus kultaisella lakalla.

 

 

Hommiin siis. Nähdään taas! Kiva, kun kävit kylässä.

 

 

edit1. Lakka on keltaisen kultaisen keltaista. En ole saanut mitään aikaiseksi tämän kahden tunnin aikana. Paitsi tuon lakkaamisen.

edit2. Oli niitä sotkuja oikeasti vielä kuvanottohetkellä. Ne vaan rajattiin ulkopuolelle. Päätin rajata ne koko päivän ulkopuolelle. Tänään laiskottelen. Taas.