Eilen oli kiva päivä. Kipeänä oltiin edelleen, joku enemmän, joku vähän vähemmän. Suunnitelmista pidettiin silti kiinni ja mentiin iltasella HopLoppiin Esikon kaverin kanssa. Tytöt niin odottivat päivää, että pakko se äidinkin oli kaivautua peiton alta ihmisten ilmoille. Menomatkalla poikettiin uudessa hypersupermegakaupassa Kärkkäisellä, josta haettiin Sikapäiviltä (alepäivät, joissa paljon tosi halpaa ja paljon kohtuuhalpaa tavaraa. Sikaa siinä on se, että kaikkea saa ostaa niin paljon kuin haluaa ja kyynärpäätekniikka on sallittua. Nopeat syö hitaat.) Esikolle Adidaksen collegepuku. Kovalla kiireellä metsästin myyjää ja kun sen viimein bongasin niin meni sanat ihan sekaisin. Myyjänä oli se olympia-ampuja-Satu. Hetken tuijottelin ja mietin, että tunnenko mä tämän ja pitääkö mun kysellä kuulumisia vai voinko vaatia heti palvelua. Pian tajusin sitten, ettei tarvitse käydä kaunis-päivä-tänään-ja-hyvin-menee-litaniaa. Hyvää palvelua saatiin ja tyttökin oli innoissaan, kun oikein julkkis (hänelle tuttu Perho tuli taloon-sarjasta) sovitutti hänelle vaatteita. Hyvä, että sovitutti. Ulkopuolella lupasin, että nyt ei tarvii sovittaa ja kaupassa muutinkin mieleni, kun oikea koko uupui. Piti arpoa otetaanko liian iso vai just ja just sopiva. Satu sai sovittamaan tosta vaan. Mä en olisi onnistunut.

HopLopissa viihdyttiin se pari tuntia mihin ranneke oikeuttaa. Tytöt juoksivat viimeistä päivää ja pikku-ukko keskittyi ajamaan autoilla, irrottelemaan niistä ratteja ja vaihtamaan niitä autosta toiseen. Pallokone, joka heitteli palloja ilmaan oli pienestä myös tosi huippu. Jaksoi piiitkiä pätkiä keräillä palloja pussiin ja asetella niitä koneeseen ammuttavaksi. Välillä tytöt tulivat auttamaan ja ammuttiin kerralla oikein kunnon pallosade kymmenine palloineen yläilmoihin ja se se vasta ihanaa oli.

1238573684_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1238573747_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaikka taukoiltiin ja herkuteltiin urakalla oli silti kova nälkä kotiin suunnatessa. Kärkkäiselle siis taas. Siellä jaetaan koko sikapäivien ajan pihalla ilmaiseksi kinkkukiusausta. Kaikille lautaselliset ja autoon syömään iltapala. Näppärää. :-).