1243246176_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Talkoopöperöä, valkosipulibroilerikiusausta.

****************************************************************

Eilen oli ihana päivä. Säät vaihteli laidasta laitaan, mutta pääasiassa oli kaunista. Aamupäivään mennessä pihallemme oli saapunut  joukko talkoolaisia ja saimme tehtyä uskomattoman määrän asioita. Talon pinnat siistiytyivät pihan puolelta; tuulensuojalevyt pääsivät lepäilemään paneelien alle. Ei, ei tule yhtään ikävä sitä vihreää pintaa, jota tuntui vielä jokunen viikko sitten olevan joka puolella. Nyt on valkoista, valkoista, valkoista...

Terassin ikkunat saivat kehyksensä ja terassille ilmaantui ikkunalautakin. En sellaista ole muistanut edes kaivata sinne.

Äiti pesi koko talon ikkunat. Korkeimmalle kurottautuvat kohoavat yli neljään metriin eli pesemistä riitti.

Sisällä pestiin sohvien päällisiä ja olkkarin verhoja. Kone mokoma kiukuttelee ja tarjoilee muuten valkoisina hohtaviin pintoihin mukavia tummia juovia somistukseksi. Mur. Eilen putsailtiin konetta, jos tänään saisi vähän siistimpää jälkeä.

SITTEN SE TÄRKEIN JUTTU:

Huvimaja, leikkimökki, puutarhamaja, mikälie alkaa valmistumaan. Ainakin se on jo kokenut suuren muodonmuutoksen. Ensin pestiin homepesulla, sitten sain leikkiä uuden puutarhaletkun kanssa ja tuhlata vettä minkä ikinä ehdin sitä huuhdellessa (pienet ne on ilot...) ja lopulta maja sai pintaansa maalin. Kesken on vielä paneelien hakkaus seiniksi ja ikkunan asennus.

Nettipankkikortti tuossa äsken vinkui, kun vähän shoppailin majan sisuksiin tyylinmukaista tavaraa. En malta odottaa sitä, kun pääsen sisustamaan ja laittelemaan. Esikolla on synttärit 5.6. Sinne asti pitäisi malttaa odottaa, ettei synttärilahja paljastu liian aikaisin.

Lisään kuvia vähän myöhemmin. Tähän kuitenkin lähtötilanne ja voin vannoa, että tuohon verrattuna jo nykytilanne on namu <3

1242976812_img-d41d8cd98f00b204e9800998e