(Pihalle on päässyt luikertelemaan tummaa lilaa, vaikka valkoiset kukat ne vain aina on niitä kauneimpia. Saa nähdä mihin värikimaraan lopulta päädytään, mutta varmaa on ainakin se, että keltainen pysyy tontin rajojemme ulkopuolella. Sen värin kanssa en tule toimeen, jos se esiinty jossain muussa kasvissa kuin auronígonkukassa. Kuvassa "Sääkukka" )

 

(jalokärhö,  President, tällä hetkellä 47 kämmenen kokoista kukkaa)

 

Tänään alkoi miehellä kesäloma osa kaksi. Pikku-Ukkokin salli meille hieman tavallista pidemmät aamu-unet, joten päivä alkoi ihan mukavasti. Aamupalan lomassa saimme todeta, että uhma-ikä on tullut kylään pienemmälle(kin). Pienen uhma on samaan aikaan huvittavaa ja sydäntäsärkevää. Toinen on itsekin niin sekaisin raivostansa eikä löydä keinoa siitä ulospääsyyn. Kaikki tarjoamasi helpotustavat ovat ihan ei-ei-ei, tietenkin, sehän kuuluu asiaan.

 

 

 

(uusia havuja pihamaalle)Puoliltapäivin kasattiin auto täyteen vaatteita, pahvia, lehtiä ja pulloja. Metallit ja lasit unohtui kotiin, mutta olihan sitä tuossakin. Vuorossa siis kunnon kierrätyskarnevaalit. Vaatteet pistettiin laiskana UFF:lle, kun ajettiin vahingossa Kontti-laatikon ohi. Periaatteessa vastustan koko UFF-organisaatiota, nähtyäni joskus dokumentin siitä kuinka firman Tanskan pomot elävät herroiksi. Kannattavaa hyväntekeväisyystyötä.

 

 

(Arjen luksusta voisi olla se, että meillä on autotallissa kaukosäädin tämän oven avaamiseen. Oikeasti arjen luksusta olisi se, jos saisin jonain talvena tuon autotallin käyttööni. Se on toiminut viimeiset vuodet raksamme pääkonttorina, jossa on ruokailtu, sirkkelöity, suunniteltu, lämmitelty, otettu päiväunia, imetetty, kiukuteltu, varastoitu. Vuoden verran se toimi vessanammekin. Ei varmaan tänä vuonna, mutta joko jo sitä seuraavana? Jookojooko? )


Ajattelin syksymmällä järjestää kotonani kierrätyskekkerit. Tyylillä, että kaikki tuo mukanaan mistä haluaa päästä eroon ja vie mukanaan mikä miellyttää. Loput tavarat toimitetaan sitten eteenpäin, sinne KONTIN keräysastiaan. Tämä on pitänyt toteuttaa jo pitkään. Jossain naistenlehdessä oli viime vuonna juttu, jossa muoti vaihtoi omistajaa. Nämä meidän kutsut perustuvat varmaan enemmänkin lasten tarvikkeisiin ja vaatteisiin, sisustukseen, kirjoihin, levyihin. Voi kun lähipiirikin ymmärtäisi asian hienouden ja tulisi mukaan :-) Jos asut itse järkevän matkan päässä Hollolasta niin tervetuloa vaan!

 

 

(terassin valokate)Taidan alkaa nauttia illan hiljaudesta. Söimme juuri mahtavaa texmex-henkistä kana-papupataa, joka meinasi viedä järjen. Olin jo unohtanut koko ruoan, vaikka kuuuluu ehdottomasti top 10-lemppareihini. Vai top 5? Hmm.. Ylihelppoa pikaruokaa, jossa kaadellaan purkkeja kattilaan ja melkein siinä se onkin.  Nyt suu täyteen Fazerin lilaa suklaalevyä ja blogikierrokselle.

 Onpa hyvä päivä.